contact Piusschool

• Telefoon: 0294 281314

HELDEN OPVANG: BSO NIEUWE STIJL

5cdcee0e 1f1b 437b 9b1e e4c0529cc85c

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, een sfeervolle inrichting, en een uitdagend activiteitenaanbod: dát is Helden Opvang, een professionele en kleinschalige kinderopvangorganisatie met oog voor duurzaamheid.

De Piusschool is dit schooljaar een samenwerking aangegaan met Helden Opvang voor het verzorgen van naschoolse opvang op onze eigen school. Eigenaar Marcella Janssen startte Helden Opvang in de overtuiging dat kinderopvang nog beter, leuker, educatiever en met meer oog voor ‘buiten en de natuur’ kon. Haar eigen opgroeiende kinderen zijn nog steeds haar inspiratie.

Net als bij haar andere vestigingen zal Helden Opvang ook voor de vestiging Abcoude een samenwerking met een educatieve boerderij starten. De kinderen kunnen op de boerderij van alles leren over de natuur en de herkomst van ons eten. Want ook dat vindt Helden Opvang belangrijk: respect voor mens, dier en de natuur om ons heen.

De inrichting van Helden Opvang Abcoude is zeer sfeervol: in Scandinavische stijl. Helden Opvang creëert een huiselijke, veilige omgeving waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen de medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt.

De liefdevolle opvang en de ontwikkeling van de kinderen staat op de BSO centraal, maar Helden Opvang wil ook maximale flexibiliteit aan de ouders bieden. Helden Opvang kent de spagaat waarin je je als werkende ouder soms begeeft, en daarom kiezen zij ervoor om daar waar ze kunnen te ontzorgen. Zo brengen de medewerkers van Helden Opvang daar waar mogelijk alle kinderen naar hun sport- en muzieklessen tijdens de BSO-tijden. Ook krijgen de kinderen bij Helden Opvang dagelijks een warme gezonde maaltijd met verse ingrediënten uit het seizoen.

Is het wenselijk dat een kind buiten de standaard openingstijden wordt gehaald? Dat is altijd bespreekbaar. Wil je je kind eens op een andere dag in de week naar de BSO brengen? Daarvoor hanteren ze heel praktisch ruildagen. Zijn er tijdelijk extra opvangdagen nodig? Dat kan tegen het standaardtarief. Tijdens vakanties en studiedagen is Helden Opvang de gehele dag geopend en worden er extra activiteiten georganiseerd.

Meer info over Helden Opvang is te vinden op www.heldenopvang.nl.
U kunt ook altijd contact met hen opnemen via info@heldenopvang.nl of 06-82424030.