contact Piusschool

• Telefoon: 0294 281314

Piusschool nieuwe stijl

Het schooljaar 2020-2021 is weer begonnen en hoe! Nadat vorige zomer de grote aula en de aangrenzende lokalen helemaal vernieuwd waren, werden dit jaar de kleuterbouw en het 1schoolplein aangepakt. De kleuterbouw is prachtig licht geworden en ingericht met nieuw meubilair. Voor de kinderen is er genoeg nieuws te ontdekken met het nieuw ontwikkelingsmateriaal. Zo is er een prachtig nieuwe speelhoek aangeschaft waar de leerkrachten allerlei verschillende thema's in kunnen 'hangen'. Er is een compleet nieuw plein met onder andere een jungle pad, een verkeersplein waar de kleuters kunnen rijden en zelf hun voertuig kunnen tanken of laden (dat is het mooie aan kinderen, hun eigen verbeelding bepaalt of hier sprake is van een tank of laad station). Op het grote plein vindt u een onder andere een buitenklas, een groot klimtoestel, nieuwe duikelrekken, een twisterveld en een voetbalveld. Er is ook ruimte gemaakt om te vergroenen. De aanplanting van dit nieuwe groen zal in het najaar plaatsvinden. In de eerste dagen hebben we de kinderen al enorm zien genieten van het lichte gebouw en de uitdagende speelplaatsen. Dat belooft een mooi jaar te worden! (Voor meer foto's zie het uitgebreide artikel onder Piusnieuws)

Overige websites

Kalisto logo 3 300x106