Afscheid juf Rudy

Tijdens de afsluiting van het project en op vrijdagochtend hebben we afscheid genomen van juf Rudy.
Met een lach en een traan hebben we allemaal genoten van deze feesten.
Rudy heeft het ook heel bijzonder gevonden hieronder leest u haar reactie.

Lieve kinderen, ouders en grootouders van de Piusschool,

Wat heb ik vreselijk genoten en wat ben ik vreselijk door jullie allemaal verwend de afgelopen dagen! Heel veel lieve woorden, lieve kaartjes, lieve briefjes, lieve cadeautjes, geweldige optredens in alle klassen!! En dan ook nog de fan tastische cadeau’ s die ik van jullie gezamenlijk heb gekregen: een schitterende Hermes shawl (een geheime liefde van mij!) prachtige groene Trollbeads voor aan mijn armband en een heerlijk rookpan. Veel te gek en dat alleen maar omdat ik afscheid neem van de leukste school van de hele wereld en afscheid neem van het werk dat het mooiste is dat je kunt doen: werken met kinderen.
Ik heb in de afgelopen 40 jaren zoveel mooie dingen meegemaakt, altijd met heel veel plezier gewerkt, genoten van alle contacten met kinderen, ouders, grootouders, collega’s en al die andere mensen die zo betrokken zijn bij onze Pius, dat het wel een beetje dubbel voelt om afscheid te nemen. Ik kijk uit naar de volgende fase in mijn leven, waarin ik samen met Martin tijd krijg voor a ndere dingen: reizen, wandelen, nieuwe hobby’s, oude hobby’s waar geen tijd voor was, vast wat vrijwilligerswerk etc. Maar ik zal de Piusschool ook vreselijk gaan missen en ik blijf op een afstandje zeker nog betrokken bij alles wat hier gebeurt.

Gelukkig woon ik in het dorp en zullen we elkaar beslist nog ergens tegenkomen en ontmoeten. Een beetje uit het oog, maar zeer beslist niet uit het hart!!

Ik wil iedereen langs deze weg ontzettend bedanken voor de fijne contacten, de samenwerking, de gezelligheid en het vertrouwen.
Het was een prachtige tijd van mijn leven.

Rudy