Schoolkamp groep 7

Na twee dagen werken op school ging groep 7 al op kamp. We sliepen in een groot gebouw met een speeltuin met kabelbaan in de buurt van Oisterwijk.

Toen we aankwamen hebben we heerlijk gevoetbald en in de speeltuin gespeeld. Daarna hebben we een spelletjescircuit gedaan en natuurlijk levend stratego in het bos.

’s Avonds hadden we een verhaal bij het kampvuur en gingen we in het donker naar het bos toe. Dit was best wel spannend.

kamp gr 7

De volgende dag hadden we een heus klimcircuit. Iedereen is in de bomen geklommen, zelfs de kinderen met hoogtevrees. Stoer hoor! We zijn daarna met de huifkar naar de winkels in Oisterwijk gebracht waar we konden winkelen. Iedereen kon wat voor zijn ouders kopen of werd het toch vooral snoep?

’s Avonds hadden we een spetterende bonte avond met veel quizzen en dansacts. De ouders en juffen zongen een lied.

De laatste dag hebben we heerlijk gezwommen zodat we iedereen weer schoon thuis konden afleveren.