The Pius Got Talent!

The Pius got Talent!

De afgelopen periode hebben alle kinderen 3 talenturen gevolgd. De leerlingen, leerkrachten en begeleiders waren erg enthousiast. Deze energie is voelbaar binnen de hele school.

Het resultaat van de programmeerworkshop van de bovenbouw staan op de site. Dit is te vinden onder “Nieuws” (bovenaan) en dan talentontwikkeling.
Ook heeft er een groep gevlogd. U kunt de filmpjes zien op YouTube. Inlog gegevens staan in de nieuwsbrief.
De eerste uitgave van de schoolkrant volgt na de vakantie.De minimusea van de kunstworkshop zijn te bewonderen in de aula bij groep 6 en de van Gogh zonnebloemschilderijen hangen in de kleuterbouw en bij groep 3.

Ondertussen zijn wij alweer bezig met het voorbereiden van het volgende talentenblok. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders die willen helpen bij het maken van de schoolkrant of bijvoorbeeld bij de workshops koken, kunst, programmeren enz.. Graag aanmelden bij Adelheid of bij de leerkracht.