BSO/TSO

Naschoolse opvang

In Abcoude zijn meerdere organisaties voor naschoolse opvang. Op de Piusschool werken we samen met Helden opvang. Deze opvang is op de Pius zelf. Sommige kinderen gaan naar Borus of naar Kind en Co elders in het dorp.

HELDEN opvang

Iedere dag buitenspelen, liefdevolle opvang, gezond en natuurlijk eten, een sfeervolle inrichting, en een uitdagend activiteitenaanbod: dát is Helden Opvang, een professionele en kleinschalige kinderopvangorganisatie met oog voor duurzaamheid.5cdcee0e 1f1b 437b 9b1e e4c0529cc85c

Op de Piusschool verzorgt Helden Opvang VSO en de BSO. Eigenaar Marcella Janssen startte Helden Opvang in de overtuiging dat kinderopvang nog beter, leuker, educatiever en met meer oog voor ‘buiten en de natuur’ kon. Haar eigen opgroeiende kinderen zijn nog steeds haar inspiratie.

Net als bij haar andere vestigingen zal Helden Opvang ook voor de vestiging Abcoude een samenwerking met een educatieve boerderij starten. De kinderen kunnen op de boerderij van alles leren over de natuur en de herkomst van ons eten. Want ook dat vindt Helden Opvang belangrijk: respect voor mens, dier en de natuur om ons heen.

De inrichting van Helden Opvang Abcoude is zeer sfeervol: in Scandinavische stijl. Helden Opvang creëert een huiselijke, veilige omgeving waar kinderen en ouders met veel plezier naar toe gaan. Met enthousiasme en vakkennis zorgen de medewerkers ervoor dat iedereen zich echt thuis voelt.

De liefdevolle opvang en de ontwikkeling van de kinderen staat op de VSO/BSO centraal, maar Helden Opvang wil ook maximale flexibiliteit aan de ouders bieden. Helden Opvang kent de spagaat waarin je je als werkende ouder soms begeeft, en daarom kiezen zij ervoor om daar waar ze kunnen te ontzorgen. Zo brengen de medewerkers van Helden Opvang daar waar mogelijk alle kinderen naar hun sport- en muzieklessen tijdens de BSO-tijden. Ook krijgen de kinderen bij Helden Opvang dagelijks een ontbijt/warme gezonde maaltijd met verse ingrediënten uit het seizoen.

Is het wenselijk dat een kind buiten de standaard openingstijden wordt gehaald? Dat is altijd bespreekbaar. Wil je je kind eens op een andere dag in de week naar de BSO brengen? Daarvoor hanteren ze heel praktisch ruildagen. Zijn er tijdelijk extra opvangdagen nodig? Dat kan tegen het standaardtarief. Tijdens vakanties en studiedagen is Helden Opvang de gehele dag geopend en worden er extra activiteiten georganiseerd.

Meer info over Helden Opvang is te vinden op www.heldenopvang.nl.
U kunt ook altijd contact met hen opnemen via info@heldenopvang.nl of 06-82424030.

KMN Kind & Co

Borus
www.borusabcoude.nl

Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang wordt door de Pius school zelf georganbiseerd. Als uw kind op school start, ontvangt u meer informatie.

Overige websites

Kalisto logo 3 300x106