BSO/TSO

Naschoolse opvang

In Abcoude zijn meerdere organisaties voor naschoolse opvang. Op de Piusschool gaan de kinderen naar de naschoolse opvang van Borus of naar de opvang van Kind en Co. Met Kind en Co heeft de Pius een convenant gesloten waardoor de kinderen van de Pius er voorrang hebben.

KMN Kind & Co

De BSO heeft een onderbouw en bovenbouw. Ze bieden verschillende activiteiten.
Op maandag, dinsdag en donderdag werken ze met themablokken. Er is keuze uit vrij spel binnen en buiten, een motorische of natuurgerichte buitenactiviteit, een creatieve of technische binnenactiviteit en een activiteit gericht op zang/dans/theater of koken. Op woensdag en vrijdag worden uiteraard ook diverse activiteiten aangeboden. Meer informatie kunt u vinden op de website van Kind en Co.

Borus

Bij BORUS Kinderopvang wordt buitenschoolse opvang aangeboden op dezelfde locatie als de hele dagopvang. Dit maakt het makkelijk voor ouders om ’s avonds of ’s middags uw kinderen op hetzelfde adres op te halen. Ze bieden de kinderen van de naschoolse opvang een interessant dagprogramma en uitdagende workshops. De kinderen kunnen na schooltijd hun energie kwijt op het buitenterrein met sportfaciliteiten. Meer informatie kunt u vinden op de website van Borus: www.borusabcoude.nl

Tussenschoolse opvang

M.i.v. het schooljaar 2016-2017 wordt de Tussenschoolse Opvang ( het vroegere overblijven ) georganiseerd door Kind en Co. Zij stellen zichzelf even voor:

Wilt u gebruik maken van TSO? Dan kunt u zich inschrijven via onze website https://www.kmnkindenco.nl/tso/.
De spelregels en de tarieven treft u daar ook aan. Om in te schrijven kiest u de optie TSO Online. Na uw inschrijving krijgt u van KMN Kind & Co een account op het ouderportaal Mijn KMN Kind & Co.
Maakt u al gebruik van BSO bij KMN Kind & Co? Dan beschikt u al over een account op Mijn KMN.

Na uw inschrijving wordt u geïnformeerd over uw account op het ouderportaal Mijn KMN Kind & Co.
U kunt via uw account vervolgens op ieder gewenst moment uw TSO momenten online doorgeven, wijzigingen voor de huidige dag kunnen tot 10.30 via uw account worden doorgegeven. Het aan- en afmelden werkt simpel en snel. Alle informatie over het aan- en afmelden via het ouderportaal Mijn KMN Kind & Co ontvangt u na uw inschrijving.
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze TSO administratie via TSOonline@kmnkindenco.nl
De TSO-coördinator van de Piusschool (Annika Wilmink tsodepius@kmnkindenco.nl) zal voor u het directe aanspreekpunt zijn.